Ison-Britannian vahvin mies 2018 – Kuka VOITTI sarjan Channel 5:llä?

UK's Strongest Man 2018 esitetään parhaillaan Channel 5:llä.

Uusin sarja alkaa joka keskiviikkoilta klo 19. Kilpailu kestää viisi jaksoa ja päättyy 19. joulukuuta.

Kilpailua ei kuitenkaan kuvata livenä, vaan se päättyi kesään.

SPOILERIT ETEENPÄIN: Tässä kuka voitti UK Strongest Man 2018!

5 asiaa, joita et tiennyt GRAND DESIGNS -juontajasta Kevin McCloudista! Miksi jokainen tosi-tv-kuntosalikohtaus on tällainen? – Arg tanssia TOWIEssa 7 syytä, miksi tarvitsemme uuden Beauty and the Geek -sarjan!

Zake Muluzi käsipainopuristimessa.

onko omenaviinietikka hyvä hiuksille

Kuka voitti Britannian vahvimman miehen?

Tämän vuoden voittaja oli irlantilainen Pa O'Dwyer.

33-vuotias mies päätti kilpailun 30 pisteellä ja ohitti Phil Robertsin, joka sijoittui toiseksi 29 pisteellä.

Kolmas sija kuului hallitsevalle mestarille Lawrence Shahlaeille.

UK's Strongest Man 2016 Ep 2 – Irlannin vahvin mies, Pat O'Dwyer toiminnassa automaalauksessa edustajalle.

kuinka puhdistaa lika puuhuonekaluista

Miten se päättyi?

Kaikki meni viimeiseen tapahtumaan, jossa Pa oli tuolloin kolmannella, sekä hallitsevan mestarin Lawrencen että Philin takana.

Paa kuitenkin onnistui Stones of Strength -kierroksen läpi voittaakseen kilpailun dramaattisella tavalla – hän oli ainoa kilpailija, joka nosti kaikki kahdeksan kiveä!

Phil ja Lawrence pystyivät keräämään vain viisi ja kolme kiveä.

Hallitseva Britannian vahvin mies Laurence Shahlaei FTS Truck Pullissa.

Kuka on Pa O'Dwyer?

Pa on 33-vuotias vahva mieskilpailija, joka on voittanut kaksi peräkkäistä Irlannin vahvimman miehen titteliä.

Hän sijoittui kolmanneksi vuoden 2017 UK Strongest Man Competition -kilpailussa, joka oli hänen kaikkien aikojen paras sijoitus ennen vuoden 2018 kilpailua.

Pa on 6 jalkaa 2 pitkä, painaa 138 kg ja tunnetaan nimellä Limerick Lion.

Emily Atack: 7 Upeaa kuvaa hänen Instagram-tilistään! 7 KUUMIinta kuvaa Celebs Go Dating -tähdestä Eyal Bookerista Instagramissa! 7 palavaa kuumaa kuvaa RHEAsta – Sam Crasken julkkikset menevät treffitreffeille Kreetalle!